• Ново
Чаша за вода, Пиенето на Чаша 260 мл Имитативната Порцеланова Чаша Чаша Мляко Анти‑бланширани за Ресторант за дома(тъмно синьо на окото)

Чаша за вода, Пиенето на Чаша 260 мл Имитативната Порцеланова Чаша Чаша Мляко Анти‑бланширани за Ресторант за дома(тъмно синьо

BGN 9.91

Продукти
В магазина

Повърхността на чаша за пиене гладка и плоска, лесен за почистване, просто изплакнете с вода.Чашата за кафе има силна съпротива, нейната лесно да се прекъсне, тя износостойкая и здрава.Чаша за вода има красива приказка, добър блясък, добра текстура, практичност и удобство.Висококачествена имитативната порцеланова чаша за вода са изработени от меламин, който е устойчив на падане и изгаряния.Можете да използвате тази чаша е като чаша за мляко, чаша за вода, чаша за пиене и чаша за чай, която е многофункционална.Функция : 1. Чаша за вода има красива приказка, добър блясък, добра текстура, практичност и удобство.2. Высокосортная имитативната порцеланова чаша за вода са изработени от меламин, който е устойчив на падане и анти‑ошпариванию.3. Чашата за кафе има силна съпротива, нейната лесно да се прекъсне, тя износостойкая и здрава.4. Повърхността на пиене на чаша гладка и плоска, лесен за почистване, просто изплакнете с вода.5. Можете да използвате тази чаша е като чаша мляко, чаша за вода, чаша за пиене и чаша чай, която е многофункционална.Спецификация : Тип елемент : Вода Cup Capacity : 260ml Material : Melamine Weight : Approx. 173g / 6.1 oz Uses : чаша мляко, чаша вода, чаша напитка, чаша чай Размер на продукта : Approx. 8.6x9cm / 3.4x3.5in Списък на пакета : 1 х Чаша вода.

Подробности

Item Type:
Water Cup
Capacity:
260ml
Material:
Melamine
Weight:
Approx. 173g / 6.1oz
Uses:
milk cup, water cup, beverage cup, tea cup
Product Size:
Approx. 8.6x9cm / 3.4x3.5in
Package List:
1 x Water Cup :

Избор на клиенти