• Ново
ZZABC 16:9 Портативен Сгъваем Проектор Екран, монтиран на стената за Домашно Кино 3D HD Проектор екран Платно (размер : 60 см)

ZZABC 16:9 Портативен Сгъваем Проектор Екран, монтиран на стената за Домашно Кино 3D HD Проектор екран Платно (размер : 60 см)

BGN 146.06

Продукти
В магазина

Устойчива на белина, оксиданти, въглеводороди, кетони, петролни продукти и неорганични киселини.Той е най-добрият сред синтетични влакна. висока якост.Така че при чорап трябва да се избягва контакт с фасове, искри и т.В същото време полиестерен плат има лоша устойчивост на плавлению, и в него лесно се образуват дупки в случай на попадане на сажди или на марс.Благодарение на своята ниска гигроскопичности, му е влажна сила по същество е същата, както и суха.Така че при чорап трябва да се избягва контакт с фасове, искри и т.Той е най-добрият сред синтетични влакна.Полиестер има по-висока температура на топене и по-малка специфична специфична топлина и топлопроводимост, така че температурна устойчивост и топлоизолация полиестерни влакна по-горе.Светло устойчиви отстъпва само акрилу. Багрене лошо, но устойчивостта на цветовете е добра, и выцветать лесно. Добра светло устойчиви.Той термопластичен и може да се превърне в плисирани поли с дълги, гънки. консервант.Устойчивост на износване се получава само нейлону с по-добра устойчивост на износване, по-добре от други естествени и синтетични влакна.Полиестерна тъкан се отличава с висока якост и еластичност на възстановяване, така че тя е трайна, не морщится и не гладится. Добра еластичност.Полиестерна тъкан се отличава с висока якост и еластичност на възстановяване, така че тя е трайна, не морщится и не гладится. Добра термопластичность и лоша устойчивост на плавлению. Добра еластичност. Добра термопластичность и лоша устойчивост на плавлению.Също има силна устойчивост на киселини и алкален и УЛТРАВИОЛЕТОВИ resistance8. Добра устойчивост на износване.Шок вискозитет 4 пъти по-висока, отколкото при найлон, и 20 пъти по-висока, отколкото при вискоза.Защото никоя определена крася група на молекулярната верига полиестер и полярност малък, крася трудно, dyeability.Устойчивост на износване се получава само нейлону с по-добра устойчивост на износване, по-добре от други естествени и синтетични влакна. Огнеупорни полиестер получават метод за предене от стопи, а организирани влакна, може допълнително да се отопляват и претопявам, и тя представлява термопластичное влакна.

Подробности

Избор на клиенти

Диамантена Живопис Доставка | DIY Диамантена Бродерия Хижа Пълен Квадрат/Кръгла Диамантена Живопис Набор от Кръстат Бод Мозайка

Пълна диамантена живопис ❤ Екологичен материал : Тези диамантени художествени инструменти са изработе

BGN 49.44

Бамбук а обувките Пейка HONGER с Рафтове, 2-ярусная а обувките-Часова рецепция с Възглавница на Седалката, Модерен Мебелен Органайзер

УДОБНА ЖИВОТЪТ : Стойка за обувки и пейка за обувки, две в едно, са идеални един на друг.Поставена във фоа�

BGN 54.32