• Ново
Kokuyo super strong magnet hooks Tafupita hold up load 10kgf (white) Double-227W [5 комплекти] (на японски внос)

Kokuyo super strong magnet hooks Tafupita hold up load 10kgf (white) Double-227W [5 комплекти] (на японски внос)

BGN 146.70

Продукти
В магазина

Kokuyo super strong magnet hooks "Tafupita" hold up load 10kgf (white) Double-227 W [5 комплекти] (на японски внос).Kokuyo super strong magnet hooks "Tafupita" hold up load 10kgf (white) Double-227 W [5 комплекти] (на японски внос).

Подробности

Избор на клиенти