• Ново
Бопретти Грим компактна пудра Затягане на Козметична пудра на Прах Грим Затягане на Подложки с Каишка Козметична Възглавница Грим Инструмент за Основите на Сыпуч?

Бопретти Грим компактна пудра Затягане на Козметична пудра на Прах Грим Затягане на Подложки с Каишка Козметична Възглавница Грим

BGN 7.51

Продукти
В магазина

Нашите пудровые на затягане могат да придадат на кожата ви мекота и нежност.Лек и компактен за удобство за носене.Това е чудесно за всякакъв вид ронлива прах, прах за тялото или минерална прах.Можете да нанесете върху цялото лице равна, по-голяма област и използването на ъгли за равномерно изглаждане на по-тесни части.Добре хванете сила, както и за запазване на захар, тези помощници грим прави грима по-естествено.Описание Това е един бърз и лесен начин за нанасяне на тонален крем, идеално замества си четката, което позволява на ръцете да бъдат свободни.Просто трябва да залепите малко прах и потупване по лицето леко и равномерно, и сте готови тонален крем.Характеристики - Размер : 5. 00 X5. 00 X1. 00 см/ 1. 97 X1. 97 X0. 39 инча.- Цвят : червен, черен, бял.- Материал : Полиестер, гъба.Пакетът включва 9 x пудровых стола.

Подробности

Избор на клиенти