• Ново
Press and Seal Wrap-Soap Packaging 100 Pcs POF Heat Shrinkable Прозрачна Опаковка Bag Sealing Machine Hot Air Shrink (Color : Heat Gun)

Press and Seal Wrap-Soap Packaging 100 Pcs POF Heat Shrinkable Прозрачна Опаковка Bag Sealing Machine Hot Air Shrink (Color :

BGN 79.44

Продукти
В магазина

★Благодарим ви за закупуването на нашите продукти.Вие получавате своята стока за около 20 дни.Моля, търпеливо чакайте.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по електронната поща и да отговори на тях в рамките на 24 часа.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема. ★Термоусадочный чанта характеристики : изработен е от прозрачен материал POF, силна устойчивост на топлина, издръжливост, използвайте пистолет за горещ въздух, за да компресирате и да го равномерно, докато той напълно не бъде заобиколен. ★Характеристики горещ въздушен пистолет : висока мощност 2800 W, двухпроводное централно отопление, бързо загряване, 10 степени на вятъра и функция на цифровия дисплей.Може да се използва за автомобилни фолиа, опаковки свиване на филма, размразяване на хранителни продукти, дегуммирования и т.н. ★Характеристики на машината за запечатване на : номинална сила 300 W, тип на машина за запечатване на мивки ютия натиска на ръката, регулиране контрол на температурата 8-степенна скоростна кутия, с дължина на запечатване 20cm, висока температура плат без предварително загряване, и незабавно запечатване. ★Може да се използва за опаковане на електронни продукти, книги и други индустрии.Полезно за съхранение на вещи и най-добра защита на предмети от бита. ♦Детайли на продукта : 1. 100 части термоусадочного чанта, материал POF, силна прозрачност на продукт можете да видите директно пакетиран продукт.Силна термична устойчивост и здравина.Използвайте топлинна пистолет за свиване и равномерно затварят плътно до него, докато той напълно не бъде заобиколен.2. Машина за запечатване е расклассифицированное напрежение на тока 220 V, дължина запечатване 20cm и 8 настройки.Той е предназначен за различни материали и дебелини, за да отговорят на изискванията за уплътняване на различни материали и температури.3. Двигателят е мощен сешоар с мощност 2800 W, 3 позиции кулисный ключа и дюза концентрира топлината.Идеална за тайна и свиване на винил, термоусадки PVC тръби, отстраняване на бои или лепила.♦POF термоусадочный чанта параметри : Материал : POF material Features : висока прозрачност, добър gloss Size : 13 X30 cm, 15 X30cm, 16 X30cm, 17 X25cm Quantity : 100 броя♦Параметри на горещ въздушен пистолет : Функция за регулиране на температурата дигитален дисплей безстепенно регулиране на температурата на Отопление тел : тел heating Temperature диапазон : 60-600℃Обема на въздуха : 300-6 OOL/min Size : 260*205*75 MIMMotor power : 2800w Air outlet aperture : 35.5 MIM _BOS_ Опции за ръчно запечатване машина : Импулс мощност : 300 WSealing дължина : 200 MMSealing ширина : 2 MM★Предотвратяване на : Срок на доставка около 15 работни дни.Ако все още не са получили стоката в рамките на 30 дни, можете да ни остави съобщение и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа★Цветът на продукта може да се различават от дисплея на дисплея.

Подробности

Избор на клиенти