• Ново
Сгъваем Ръчен трион - 9,8-инчов Изогнутое Острието Мощно Утолщенное Стоманен нож SK-5 и Здрава дръжка за Заснемане - за Резитба на дървета, Подрязване на Клони Къмпинг ?

Сгъваем Ръчен трион - 9,8-инчов Изогнутое Острието Мощно Утолщенное Стоманен нож SK-5 и Здрава дръжка за Заснемане - за Резитба

BGN 35.99

Продукти
В магазина

【Многофункционална сгъваема пила】- Здрав сгъваем трион може да се използва като секатора за градинарство, къмпинг, разходки, озеленяване, резитба дървета, разчистване пътеки.Той може лесно нарязани на дървен клон, по безопасно и удобно носене. 【Мощен, дебели и стабилни】- сгъваем трион haozzaw добре проектирани, с превъзходна система за сгъване и бърза надеждна заключване на острието здраво се задържа в неподвижно положение по време на употреба. 【Secure Lock Mechanics】- Блокиране на предавката трябва да бъде натиснат и задържат натиснат, за да отворите/затворите трион. 【Удобна ергономична дръжка】- устойчива на плъзгане мека дръжка, предназначена за осигуряване на ефективна резитба, за да се намали болката в ръката.Извита дръжка дизайн прави работата по-комфортна. 【Сгъваема подрязване ръчни триони】- Мощна удебелена подрязване на острието (стомана SK-5), тройни зъбите са закалени, за да остават остри за по-гладко и бързо рязане.

Подробности

Избор на клиенти